13 oktober 2008

Et skarpt hjørne er rundet

Selvom det er ved at være en uges tid siden vil jeg da lige fortælle, hvad der skete på min fødsdag. Jeg har det egentligt ret godt med at fylde 30, det er straks værre med Ida, som nu skal affinde sig med at hun nu er gift med gammel 30 årig mand.

På fødselsdagen tog Ida mig ned i en guitar forretning, jeg har nu i lang snakket om at få en ny guitar og nu skulle det være. Vi var der 2 timer før de lukkede og jeg tror Ida havde regnet med at det ikke skulle tage mere en end en 1/2 times tid. Men jeg skulle jo lige prøve alle guitarene først og det tager sin tid. 2 min. før lukketid bestemte jeg mig, og jeg valgte selvf. den guitar jeg spillede på først. Bagefter var vi ude og spise fint.

I lørdags (d. 4/10) havde vi huset fuld af gæster. Vi havde lavet mad, god gammeldags indisk mad. Vi har er helt fjollede med indisk mad. Det har vi aldrig prøvet før vi kom herover, men vi har 3 indiske restauranter på vores gade og de er temlig gode (og de rimelig forsigtige med chilien). Men det var en god fest og jeg er sikker på at vi ser dem alle igen til vores julefrokost.

I søndags var jeg så til Beck koncert med 2 kollegaer og en kammerat. Måske kender i ham, det var rigtig godt. Så der har været gang i denne weekend, så nu ser jeg frem til et par uger, hvor der bare skal slappes af, jeg er slet ikke i form til den slags.

Og jo vi trives.. Der skal snart være familie forøgelse, vi har tænkt os at få kat. I troede nok lige, men det bliver ved katten. Vi passede kat for et vennepar i 3 uger og vi blev så gode venner med Cleo at vi nu også vil ha kat. Jeg har altid synes at det er lidt dyreplageri at lukke en kat ind i hus. Men jeg kunne godt at se at selv når vi lukkede døren op løb den ingen steder. Vi blev ret gode venner, bortset fra at den kradsede Ida den første nat, men det fik vi snakket om og vi blev venner igen.

Tak for alle hilsner og gaver.

Ingen kommentarer: